K house
the rear garden

The living room has views towards the west, to capture the sunset light. A large window with curved glass opens to the rear garden, which has a comfortable space to gather around the fire.

Burke house
the staircase

The stairs take on prominence by visually connecting the interior spaces and establishing the formal language of the building’s exterior. This promenade is a contrast between the warm interior and the lushness of the Irish landscape that can be contemplated along the way.

hospital in the forest
the main elevation

From the main road, the building looks like a floating volume above a podium. The exposed basement provides access to the emergency room while the main lobby can be seen through the transparency of the ground floor.

Pedraza house
the inner courtyard

From the entrance of the house, and through the inner courtyard, you can perceive the spaciousness of the living room, whose profusely illuminated double-height space gives a pleasant sensation of spaciousness and comfort.

Pedraza house
the master bathroom

The rational and pure design of the bathroom is based on easy-to-clean surfaces, naturally textured materials and cosy indirect lighting.

Burke house
the garden

The facade towards the garden is an iconic element of the building. Its unique elevation expresses the function of the interior spaces, and the view of the courtyard adds depth to the structure.

Pedraza house
the staircase

The staircase is defined by the profile of its steps, lined with oak wood. The light sets the rest of the space, where the doors and railings are concealed to give prominence to the ascending path.

Pedraza house
the cantilever

The house is an open viewpoint that captures and forms part of the landscape. With a simple gesture, the flat green roof is extended to form a cantilevered porch. The simple materials are combined with pure lines and the transparency of the large windows.

cuƱa house
the view from the top floor

From the first floor of the CuƱa house, you can see the living room through an interior balcony. This space serves as a work area and lobby before entering the master bedroom.

K house
the courtyard

The house closes in on itself to embrace a small courtyard. This concave space opens up to the swimming pool, which dominates the slope on which the house is situated.

Burke house
the main facade

The building facade conveys in a simple and elegant gesture the interior layout and the control of natural light, privacy and views. The concrete slabs create a continuous enclosure carefully protected by the glass and the wooden slats.

BolaƱos house
the kitchen

The kitchen is separate from the living room and is open to the garden. The modular furniture is minimalist and made of dark natural wood and white lacquered doors.

folded auditorium
the cafeteria

The cafeteria is located under the auditorium stands, as can be seen in the curved reinforced concrete ceiling. This open-plan space is fragmented by a combination of fixed wooden counters and an arrangement of informal loose furniture so the space works also as a waiting room.

connecting riads
the boulevard view

From the broad boulevard, the building presents a resounding and iconic image. The silhouette is reminiscent of the archetype of the gabled-roofed house, providing an exciting play of scales.

possible architecture

The project for a music centre in Soria has been selected for inclusion in the ā€˜Arquitecturas posiblesā€™ exhibition organized by agoras.arq. The exhibition will be held in the MUVa Museum, Santa Cruz Palace, Valladolid, Spain, from October 3rd.

Ivy foundation
the reception desk

The reception desk is a two-height piece of furniture with a PC keyboard tray and several drawers made of pink lacquered MDF.

Burke house
the walking wardrobe

The dressing room is a warm and comfortable space with large floor-to-ceiling wardrobes on both sides. The window to the garden provides abundant natural light sifted by the wooden slats, close enough to give privacy but separated to appreciate the landscape.

Ivy foundation
the cabinet detail

The furniture in this school management centre is made of colourful lacquered wood. They are simple and functional cupboards with concealed handles and hinges.

self-fab house

performing arts complex
the cafeteria

Burke house
the courtyard

Pedraza house
the kitchen

Ashley Gardens
the kitchen from the reception room

Ashley Gardens
the bathroom mirror

connecting riads
the top terrace

cuƱa house
the reception room

K house
the front garden

connecting riads
the riad facade

finishes specification

K house
the open space

acoustical design in auditoriums

Ivy foundation
the multifunction room

Dehan village
the living room

Ivy foundation
the children’s library detailed view

the illusion of weightless architecture

next stop: hutopolis
the table and screen module

next stop: hutopolis
the main hall

Allison house
the kitchen peninsula

Burke house
the master bedroom

folded auditorium
the auditorium

BolaƱos house
the entrance hall

hospital in the forest
the view from the plaza

W salon
the main room

W salon
the detail of the backlit mirror

maragato lofts
the living room and kitchen

Ivy foundation
the bookcase

connecting riads
the street view

connecting riads
the south courtyard

Ivy foundation
the children’s library

K house
the entrance

physical models

K house
the living room

connecting riads
the big facade openings

wavescape pavilion
the interior view

next stop: hutopolis
the table with rotating panels

Burke house
the north elevation

Xu Beihong foundation
the top terrace

Ashley Gardens
the open kitchen

Dehan village
the spiral staircase

Pedraza house
the open-plan ground floor

next stop: hutopolis
the desk with rotating panels

Pedraza house
the dinning area

Burke house
the recessed headboard

Dehan village
the master bedroom

Shoreditch hotel
the hotel room

connecting riads
the urban facade

connecting riads
the inner facade

connecting riads
the view from the top

fragmented house
the dressing room

Dulwich house
the reception room

Pedraza house
the lounge area

wrap manifesto
the entrance lobby

hospital in the forest
the night view

Zain tower
the twisted figure

using authentic eco-friendly building products

K house
the balcony

Ivy foundation
the workshop area

spliced towers
the landscape design

Harvest Home awarded by the IaaC

performing arts complex
the birdview

Allison house
the back garden

Burke house
the kitchen

performing arts complex
the promenade towards the marina

Dehan village
the dining room

K house
the dining area

folded auditorium
the view from the stage

Ivy foundation
the entrance

next stop: hutopolis
the detail of the exhibition desk

hospital in the forest
the view from the urban park

Pedraza house
the porch

Ashley Gardens
the reception room

Dulwich house
the bench

social club completed in Tabuyo

cuƱa house
the exposed concrete stairs

building products for sustainable design

spliced towers
the detail of the towers faƧade

cuƱa house
the ground floor

Burke house
the office space

Pedraza house
the kitchen and the courtyard

folded auditorium
the auditorium acoustic ceiling

next stop: hutopolis
the booklet display table

Burke house
the living room

maragato lofts
the view from the plaza

W salon opening

Dulwich house
the staircase

K house
the slatted wooden facade

spliced towers
the office towers

K house
the main facade