• AQSO arquitectos office. Curved facade of wooden slats, with vegetation in the background.
  • AQSO arquitectos office. The living room with the Ela sofas by Piet Boon and the peninsula in the background is a bright and simple space with views of the back garden.
  • AQSO arquitectos office. The main exhibition hall is a dark space with four illuminated tables corresponding to the principles of urban research.
  • aqso arquitectos office. The landscape design combines tropical species with low-maintenance planting to protect the building and create a fresh and cool environment in both courtyards and public terraces.
  • aqso arquitectos office, native vegetation garden, landscape design, triangular net, interconnected pathways, cost-effective solution, concrete facade, embed metal profile, houses in the forest
  • AQSO arquitectos office. Glass vertical louvers to control the external shading. Custom-made supporting system on GRC panels.
  • aqso arquitectos office, courtyard house, olive tree, open plan living room, double heigh space, dinning area, big glazing, concrete ceiling, nature at home
  • AQSO arquitectos office. Contemporary single-family house with flat roof. The building is made up of different volumes and the façade is covered with ceramic tiles.

We are an interdisciplinary studio dedicated to contemporary architecture, design, urban planning & cultural research