wavescape pavilion
the floor plan layouts

The building consists of two main circular pavilions connected to four secondary pavilions. In plan, the building has an organisation reminiscent of a water molecule.

spliced towers
the office towers

The four office towers have a façade clad in wood, natural stone and glass. The composition forms a pattern of irregular vertical lines in shades of brown and ochre.

Dehan village
the topography adaptation

The resort is located in an old rice plantation, crowned by a prominent hill to the east. The primary road system is determined by the terrain contours. The interstitial spaces are converted into a triangular mesh to arrange the buildings on top.

wavescape pavilion
the view from the marina

The themed pavilion for the World Expo floats on the sea and is connected to the quay via a gangway. The floating façade of horizontal slats creates a moiré effect as it moves with the waves.

Atienza music hall
the site plan

The intervention integrates the building into its surroundings through comprehensive landscape design. The new access ramps, the trees and the gardens help to enhance the monument in context.

performing arts complex
the promenade towards the marina

The undulating concrete roofs and meandering walls of wooden slats characterise the pavilions that make up the building. The pedestrian walkways leading to the marina are landscaped with lush bamboo shrubs.

wavescape pavilion
the birdview

The pavilion occupies a central position in the bay in front of the thematic exhibition site. From the pavilion’s terrace, you can see the marina, the quay and the breakwater.

elemental complex
the birdview

The buildings occupy the plot in a hexagonal pattern. The hotel towers and offices are located in the north, while the urban density descends towards the south.

Dehan village
the landscape design

The resort is designed to offer guests a quiet and relaxed space in connection with nature. The landscape design is formed by a network of pedestrian paths and the gardens offer a subtle range of colours and textures.

elemental complex
the view from the courtyard

The hexagonal configuration of the residential complex gives rise to pedestrianised public squares with commercial premises on the ground floor.

Dehan village
the village skyline and the mountains

The landscape composition is based on a rhythmic and almost melodic repetition of key elements. The orientation of the houses, their levels and the random window sizes result in an arbitrary and naive appearance, similar to the vernacular architecture.

performing arts complex
the cafeteria

The cafeteria of the performing arts centre is enclosed by an undulating façade made of twisted wooden slats that form a dynamic and protective envelope.

performing arts complex
the birdview

The bird’s eye view of the performing arts complex shows the radial layout of the master plan, with buildings covered with undulating roofs around the marina.

old is new at Today Art Museum

On the occasion of the the 70th Anniversary of John Lennon’s Birth, Beijing-based Today art museum organized last October 16th an outdoor event including multimedia video projections, poetry readings, music performances and discussions under the name “old is new“.

circulation, use and flow

Circulation, use and flow diagrams are excellent tools to illustrate the functions and flexibility of space.

Dehan village
the view of the village from the south

The resort, seen from the lowest part of the land, looks like a village immersed in a forest. The methodical variation of the houses produces a random and capricious effect, a natural articulation that invites guests to explore and discover mysterious spaces.

‘ramp up the mun’ shortlisted for e10

AQSO’s proposal for the Boilerhouse studios in Dublin, an urban regeneration project including cultural and residential spaces in Ballymun, has been shortlisted for the 10th edition of Europan.

performing arts complex
the general floor plan layout

The floor plan of the performing arts centre shows how the auditorium and rehearsal hall buildings surround the Kaoshiung Sea Bay.