wrap manifesto
the physical model

The building is situated close to a steep slope, so the new extension also serves as a pedestrian bridge connecting the upper street with the main avenue. This secondary public access is linked to the access to the multi-purpose hall.

spliced towers
the landscape design

The landscape design combines pedestrian areas, gardens and a man-made stream separating the residential area from the commercial area. A network of streets connects the buildings to facilitate vehicle access.

wrap manifesto
the main elevation

From the main avenue, the green faƧade of the building can be seen, blending in with the vegetation of the urban landscape. The walkway linking the top of the hill becomes the roof of the ground floor, which extends to form an entrance canopy.

spliced towers
the office facade diagram

The faƧade of office buildings is made up of a variety of openings that change in size depending on the orientation and incidence of the sun on the towers.

spliced towers
the office towers

The four office towers have a faƧade clad in wood, natural stone and glass. The composition forms a pattern of irregular vertical lines in shades of brown and ochre.

wrap manifesto
the concept diagram

The diagram shows the different uses of the new building extension modules and the unifying treatment applied to the faƧade. The result is a more compact and symbolic volume with an improved institutional and intuitive access control.