hospital in the forest
the entrance lobby

The entrance lobby is a welcoming double-height space for staff and visitors to gather and meet. The area is well illuminated, enclosed by a curtain wall and a generous reception desk.

Xu Beihong foundation
the atrium

The central atrium of the building is a space illuminated by a large skylight. The plasticity of its concrete walls reminds us of a natural cave dominated by the stairs leading to the upper level.

wrap manifesto
the entrance lobby

The main entrance hall is a generous, well-lit double-height space with a large reception desk and serves as a foyer for the multifunctional conference room.

folded auditorium
the cafeteria

The cafeteria is located under the auditorium stands, as can be seen in the curved reinforced concrete ceiling. This open-plan space is fragmented by a combination of fixed wooden counters and an arrangement of informal loose furniture so the space works also as a waiting room.

Zain tower
the retail store

The tower base leaves a public space on the corner of the plot to mark the entrance of the flagship store. This gesture defines the rotation of the tower and provides a welcoming access point protected by the cantilever of the floors above.

hospital in the forest
the detailed section

The entrance lobby on the ground floor is a generous double-height space open to the public plaza, while the operation rooms on the top floor are connected to the heliport and the roof garden.