Ivy foundation
the children’s library detailed view

The children’s library is made up of a composition of wooden cubes that can be clustered together to form a scalable piece of furniture in which to store books and sit and read.

Ivy foundation
the bookcase

The bespoke white wall-mounted bookcase has an original and functional design, with shelves at different heights, creating a rhythm of recesses.

Ivy foundation
the children’s library

Near the waiting room there is a reading corner for children. This children’s library consists of modular cubes where children can sit.

Ivy foundation
the reception desk

The reception desk is a two-height piece of furniture with a PC keyboard tray and several drawers made of pink lacquered MDF.

Ivy foundation
the workshop area

In the central part of the premises is the workshop area, which has a low unit of pink lacquered wood and a shelving unit built into the wall.

Ivy foundation
the entrance

The entrance has a waiting room that connects to the workshop area. The interior design is bright and combines translucent glass partitions with simple coloured furniture.